неделя, 22 юни 2014 г.

ИСКАШ ЛИ ДА ЗАРАБОТВАШ ДОПЪЛНИТЕЛНО?

Знаете ли коя е най скъпата стока на света? Това е информацията. Вие четете една изключително ценна информация! Знанието е сила, когато се приведе в действие. Затова четете и действайте!
Днес съществува начин, който е толкова прост, че всеки може да се възползва от него, обикновеният човек като вас и като мен. Този начин е залегнал в ежедневието ни, правим го непрекъснато всеки ден и това е препоръката и рекламата от човек на човек - споделям, препоръчвам, информирам. Тези три неща са в основата на МУЛТИ ЛЕВЪЛ МАРКЕТИНГА - още известен като мрежов маркетинг.
МЛМ компаниите не харчат пари за реклами, а инвестират в качеството на продуктите. Вместо да се харчат милиони за реклами, те се разпределят като комисионни между всички клиенти. Компаниите знаят, че ако клиентът е доволен от цената и качеството - доволен клиент води друг клиент. В МЛМ ти получаваш комисион, защото препоръчваш продукти и услуги, които употребяваш и споделяш за тях така или иначе. Става въпрос за ситуация, при която всички печелят - при това е най-резултатния и най-етичния маркетинг в света.
Можете да продавате ако вие така искате. Купувате стоките по цени на едро и ако искате можете да ги продавате. Повечето хора обаче имат погрешна представа за МЛМ и си мислят, че за да печелят те трябва да продават. Сега обаче ще разберете как можете без да продавате да печелите. Ключовата дума тук е „ПАЗАРУВАМ“ за себе си това, от което имам нужда и всеки прави същото като вас. Така се изгражда потребителска мрежа, от която вие ще получавате до комисиона от оборота на цялата мрежа. А как да изграждаме мрежа от потребители? Чрез споделяне и предаване на личен опит и ползи!
Основата да се изгради тази мрежа от потребители сте вие. А вие лично сте препоръчали (споделили) тази информация с други хора. Тези хора са се включили и са правели същото като вас. Всеки един от тези хора има уникален номер, с който се идентифицира в системата, такъв ще имате и вие. Така всеки е свързан с някой. Ето така по много прост начин човек може да се превърне в господар на живота си, не да бъде роб на времето и парите. Това е най-умната и справедлива система, която човешката история познава. Възползвайте се сега и станете част от нея!
Предимствата са следните:
1. Пазаруваме качествени продукти на много по-изгодни цени
2. Бизнес без начална инвестиция
3. Партнирам със значими приятели
4. Допълнителен/ основен доход
5. Финансова свобода
6. Повече свободно време
7. Всеки избира кога, къде и с кого да работи
8. Запознанства с нови хора
9. Пенсиониране
10. Да оставим нещо след себе си
11. Прозрачна и печеливша индустрия

А ти? Защо ще се включиш в МЛМ? Този въпрос има само един отговор - СВОБОДА!!!
Свобода от дългове веднъж и завинаги. Свободен от началници - следящи всяко твое движение. Свободен да не се нуждаеш повече от второ занимание, за да свържеш някак си двата края. Свободен да разполагаш с времето си и да определяш ваканционната си програма. Свободен да осъществиш собствената си мечта, а не нечия друга. Свободен от непрекъснатия стрес, причинен от многото работа и малкото пари. Това, от което се нуждаят хората най-много в днешно време са финансовите алтернативи. Те имат нужда да повярват в нещо, което им дава възможност да поемат контрола върху финансовото си бъдеще.
Всеки, който прозре и повярва във възможностите на тази система, ще успее.

Няма граница за доходите, което е чудесна възможност за амбициозните. Колко пари можете да изкарате? И малко и много, и нищо! Всичко си зависи от вас, доколко сте активни и постоянни. Парите не растат по дърветата - повечето наши партньори заработват от 3 до 8 пъти повече от една средна работна заплата с не повече от 15-20 часа на седмица. Тук си задайте въпроса колко часа работите в момента и какво е вашето възнаграждение.
Помощ и подкрепа получавате от човека, който ви е включил в системата, както и можете да се възползвате от регулярните безплатни обучения, които предлага компанията. Бизнесът е гъвкав и може да се изгражда паралелно с останалите ви ангажименти.

Ако съм успяла да ви заинтригувам, моля попълнете формата по-долу, за да получите по-обстойна информация как да печелите допълнително:

Subscribe to our mailing list/ ( mm / dd )

Няма коментари:

Публикуване на коментар