понеделник, 1 февруари 2021 г.

Ефективен бизнес онлайн

     ЕФЕКТИВЕН БИЗНЕС ОНЛАЙН 

 

 

 


Ако се занимаваш с мрежов бизнес, може би си разбрал, че в тази индустрия никой не те учи на маркетинг. Но не се ли предполага, че щом става дума за мрежов маркетинг, трябва да се научим на някакйв основен варкетинг? Всяка една компания те учи да излезеш и просто да говориш на хората, да споделяш реално на всички.

Всяка мрежова компания предлага обучение как се прави този бизнес. Но въпреки това, предполагам, че си се сблъсквал с трудности при намирането на нови хора. Хора, на които да споделяш за твоите продукти или услуги или каквото там предлагаш. Замислял ли си се всъщност как да намираш нови хора за продуктите или бизнеса? Хубаво, ще споделяш..., но как да намираш хората, на които да споделяш? Била съм в тази ситуация и съм се лутала как и къде да намирам потенциални клиенти за това, което предлагам. И това, което винаги ме е притеснявало, че в Мрежовата индустрия не се учи маркетинг. И причината за това е, че е трудно да учиш на маркетинг цялата маса от хора, които се включват всеки ден в тази индустрия. Хората са най-различни, с различно образование, различни по пол, възраст, интереси и това, което трябва да направят всички компании е да обучават всички тези многобройни хора на някаква лесна система за мултиплициране, което не включва това да учат основите на маркетинга. Защото се притесняват, че това ще стресне хората. Те се включват в мрежовата индустрия именно защото е лесно, защото не се прави подбор, а всеки може да се включи. Не се изискват специални умения. 

Ако ти си наистина сериозен в този бизнес и идеята ти е да изградиш дългосрочен бизнес, който да ти гарантира сериозни пасивни доходи, ще трябва да се научиш поне на някои основни неща в маркетинга. Защото всеки един бизнес, независимо от сферата, трябва да знае тези основни неща, за да бъде печеливш.

Съществуват основни стратегии, с които ще можеш да автоматизираш колкото се може  повече от твоята работа. Това може да стане като използваш правилните начини и маркетинг стратегии. Както се казва да работиш по-умно вместо по-трудно. Автоматизирането на работата ти ще ти помогне да имаш повече свободно време и да се фокусираш върху правилните неща за развитието на бизнеса ти.

В следващите няколко статии ще ти разкрия 5 маркетинг стратегии, които лесно можеш да приложиш за себе си, за да развиваш бизнеса си ефективно онлайн. Тези стратегии ще ти помогнат да достигаш лесно до хората, които са правилните клиенти за твоя продукт или бизнес - независимо дали се занимаваш с мрежов маркетинг или някакъв друг бизнес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар